Nakon pet godina veze, jutros po srednjoeuropskom vremenu, udala se blogerica i poduzetnica Ella Dvornik za 13 godina starijeg odabranika, Britanca, Charlesa Pearcea. Nakon proputovanja Meksikom, par se zaputio do Las Vegasa gdje su odlučili izreći sudbonosno 'da'.

Za Story.hr Ella je ekskluzivno otkrila zašto je izabrala baš Las Vegas za svoj veliki dan, što je prvo što su učinili nakon ceremonije vjenčanja, čiju je haljinu nosila, a s nama je podijelila i ekskluzivne fotografije sa svog intimnog vjenčanja. Donosimo ih u nastavku.

'Prije pet godina kada smo se tek upoznali, Charles me htio voditi u Las Vegas da se vjenčamo. Nisam imala vizu. Ali sada sam ju dobila! Koji je bolji način da se proslavi ovaj sretan završetak od stvaranja sretnog početka. Tri godine, otkako smo se zaručili, pokušavamo organizirati svadbu, ali s dvije obitelji, svaka na svoj kraju Europe, bilo je preteško. Dali smo sve od sebe i kako bi Frank rekao 'we didi it our way' (učinili smo to na svoj način). Evo nas, samo nas dvoje, službeno je. PS. Balie, volimo te, (postala si službena)', napisala je Ella uz fotografiju koju je rado podijelila sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama.