Upravo su dodijeljene nagrade u svih dvadeset kategorija, a vi među prvima imate čast saznati tko su ovogodišnji dobitnici. Ivi Šulentić i Ivanu Vukušiću pripala je čast vođenja ovogodišnje svečane dodjele nagrada.  Pa krenimo redom...

U kategoriji Najbolji editorijal powered by Gliss pobijedila je Jelena Perčin. U kategoriji Celebrity modni dizajner powered by Miller za najboljeg je odabran Juraj Zigman. U kategoriji Najbolji film, powered by Diesel, izabran je Ne gledaj mi u pjat.

U kategoriji Najbolja predstava dobitnik nagrade je Ciganin, ali najljepši. U kategoriji TV Show, powered by Grand Casino, pobijedio je show Život na vagi, a nagradu je preuzela producentica emisije Antonija Blaće. U kategoriji TV serija, powered by Franck, pobijedila je iznimno popularna serija Počivali u miru. U kategoriji Žensko TV lice, powered by Prahir, pobijedila je Ivana Paradžiković. U kategoriji Muško TV lice powered byHeraldi, pobijedio je omiljeni meteorolog Zoran Vakula.

Story DOBITNICI

U kategoriji Novo lice, powered by West gate, pobijedila je Tara Rosandić. Za Najbolju glumicu, powered by Mikeda, izborila se Sanja Vejnović. U kategoriji Najbolji glumac glatko je pobijedio Dragan Despot. U kategoriji Najbolja naslovnica, powered by Antonija Studio, pobijedila je Mirna Medaković Stepinac. Nagradu za životno djelo, powered by Podravka, odnio je Stjepan Jimmy Stanić. U kategoriji Najbolji duet pobijedile su Zsa Zsa &Vanna za pjesmu 'Tragom tvojih tragova'.

U kategoriji Najbolja pjevačica, powered by Afrodita, pobijedila je Natali Dizdar.  'Nisam očekivala da ću dobiti nagradu. Jako mi je lijepo što sam ju osvojila i hvala Storyju još jednom na svemu', rekla je Natali. U kategoriji Najbolji pjevač, powered by  Sportina, pobijedio je Marko Tolja 'Super je biti nagrađen u svojoj struci. Story uvijek ima lijepe nagrade i partyje, a ovaj ću kipić staviti kraj svoja tri Porina', rekao je Marko. U kategoriji Najbolji modni stil powered by zlatarna Dodić, pobijedila je Severina. U kategoriji Celebrity para, powered by Biobaza, pobijedila je Maja Šuput 'Imam super dečka pa smo zato celebrity par za nagradu. Nisam je očekivala, a Nenadu je to još veće iznenađenje. Nije mu bilo na kraj pameti', rekla je Maja, a Nenad je također imao što za reći. 'Ja sam ovdje došao samo kao pratnja mojoj prekrasnoj djevojci, a idem kući s nagradom', rekao je. 

U kategoriji Zvijezda godine, powered by Römerquelle, pobijedila je Jelena Rozga.'Svaka mi nagrada jako puno znači i hvala Storyju, razmazili ste me sa svim tim nagradama. Svake godine imate neku lijepu nagradu za mene, zbog čega sam presretna. Hvala vam! I za kraj, u kategoriji Regionalne zvijezde, powered by Barcaffe, pobijedila je Nina Badrić. 'Mislila sam da će neka nagrada pasti, a ova mi je izuzetno draga. Ovo je za mene veliki kompliment. Ne biti na naslovnici, a imati to neko poštovanje i ljubav je jako velika stvar. Ovo je nagrada za čitavu regiju tako da je istinita i vjerodostojna, zbog čega mi puno znači', razdragano je rekla Nina.