Story radio
Početna Celebrity 1061 prikaza 17. travnja 2019.

Storybook Salon x Boris Pavlin okupio modnu i business kremu

Ljupka Gojić Mikić i Marija Bišćan s kćerkom

Prvi ovogodišnji Storybook salon pod pokroviteljstvom partnera Melem, Prahir, hotel Amadria Capital i L'Oreal Professionnel Paris, predstavio je bezvremensku couture kolekciju Borisa Pavlina. iako je održan u intimnom krugu poznatih obožavatelja mode i vrhunskog dizajna, bilo je bučno i glamurozno

Projekt Storybook Salon pokrenut je kako bi prijateljima našeg vodećeg lifestyle brenda i obožavateljima hrvatske mode i dizajna, za razliku od uobičajeno otuđenih revija distanciranih od publike i dizajnera, stvorio ambijent u kojem će prezentacija modnih kolekcija ponovno postati intimno iskustvo, omogućujući uzvanicima blizak kontakt s dizajnerom i njegovom vizijom.

Prvi ovogodišnji Storybook salon predstavio je novu kolekciju 'Umbra' zagrebačkog dizajnera Borisa Pavlina, kojoj je slojevitost tekstura i materijala isprepletena na nevjerojatno minuciozan način i kao takva ima bezvremenski potpis.

Poznati su uživali u salonskoj prezentaciji sati i sati promišljanja i ručnog rada ugrađenih u slojevite modele, a svaka je haljina tvorila nevjerojatnu slagalicu bezbroj različitih tekstura luksuzne čipke, perja, svjetlucavih aplikacija koje lome svjetlo i latica, čineći ih dragocjenim nosivim skulpturama. U intervjuu u proljetnom izdanju magazina Storybook dizajner otkriva u kakvom kreativnom okruženju i zanosu nastaje ta stilski dosljedna nosiva umjetnost te koliko je potrebno da se dostigne takva zanatska razina.

 | Author: Atmosfera nakon revije

Otkrijte tko je sve uz zvijezde Storybook covera Ljupku Gojić Mikić i Mariju Bišćan, kolumnisticu Miju Kovačić, glazbenicu i voditeljicu Idu Prester, glumca i glazbenika Mirana Karspahića, voditeljicu Editu Misirić Vrkljan, sestre Moranu i Martinu iz modnog dvojca Boudoir te modnu agenticu Tihanu Harapin Zalepugin uživao u toj posvećenosti modi, atmosferi i karakterističnom dizajnerskom rukopisu. 

 | Author: Mia Kovačić i Ida Prester

 

Fotografije: Robert Gašpert i Filip Hofer
 

Komentari