Prije nekoliko mjeseci krenule su glasine kako poznata manekenka Heidi Klum otvara srce 16 godina mlađem bivšem gitaristu benda Tokio Hotel, Tomu Kaulitzu.

Nakon što su se pojavili na crvenom tepihu Cannes Film Festivala, lijepa manekenka je potvrdila da s Tomom misli ozbiljno. Da im ljubav cvijeta dokazuju i fotografije zaljubljenog para s jahte kako nježno razmjenjuju poljupce i zagrljaje. Par je filmski festival iskoristio i za romantično putovanje na kojem mladi gitarist nije skidao ruke s Heidi. Obasipao ju je poljupcima dok ih je grijalo sunce, a zatim su svoje strasti prenijeli unutar broda.

Par je prvi put viđen zajedno 14.ožujka u Hollywoodu, ali su svoju romansu potvrdili tek kasnije poljubivši se na America's Got Talent. Prije nego što su došli u Cannes, proveli su neko vrijeme na odmoru u Mexicu.

Prisjetimo se, manekenka i dizajnerica ima sebe ima brak s britanskim pjevačem Sealom s kojim ima i troje djece, a iz prve veze s talijanom Flaviom Briatoreom ima jednu kćer. Čini se kako se Tom odlično nosi s Heidinim godinama i cijelom obitelji.