Najpoznatija reality mama, 63-godišnja Kris Jenner, uhvaćena je kako sa svojim 25 godina mlađim dečkom, menadžerom Coreyem Gambleom, uživa na jahti u Portofinu. Kamere su ih uhvatile kako se zajedno kupaju, sunčaju i uživaju uz piće. Kris je preko kupaćeg kostima odijenula prozirnu čipkastu haljinu. Majka petero kćeri i baka čak desetero unučadi nije se sramila istaknuti svoju zavidnu figuru.

Corey i Kris upoznali su se 2014. godine na rođendanskoj zabavi poznatog dizajnera Riccarda Tiscija na Ibizi. Kako piše The Sun, prekidali su nekoliko puta, a zadnji je prekid bio u svibnju 2017. godine. Tada ga je Kris ostavila jer je 's tom vezom skrenula s puta i mora staviti svoju obitelj ispred svojih želja i potreba'. Ipak, ubrzo su se pomirili, a ako je suditi po fotografijama, nikad nisu bili sretniji.

Prije veze s Coreyjem, Kris je bila u braku sa 69-godišnjim Bruceom Jennerom, s kojim ima dvije kćeri - Kendall i Kylie. Na veliko iznenađenje cijele obitelji, nakon 22 godine braka i nedugo nakon razvoda, Bruce je promijenio spol i postao Caitlyin Jenner. Prije njega, Kris je bila u braku s Robertom Kardashianom koji je 2003. godine preminuo od posljedica raka jednjaka, a iz tog braka ima četvero djece - Kim, Kourtney, Khloe i Roba.