Nakon što je ranije ovog mjeseca potvrđeno kako su američki glumac Bradley Cooper i manekenka Irina Shayk odlučili prekinuti četverogodišnju vezu, 33-godišnja Ruskinja sada je uhvaćena u društvu muškarca. Par je djelovao iznimno blisko, a fotografije su već pokrenule šuškanja kako je riječ o novoj ljubavi. 

Naime, manekenka je u društvu majke dovela dvogodišnju kćerkicu Leu De u dječji park u New Yorku, kada se djevojkama pridružio muškarac s kojim je manekenka, ako je suditi prema fotografijama, jako bliska. Nakon dužeg razgovora, par se razišao, a iako su fotografije ubrzo pokrenule lavinu nagađanja kako je riječ o novoj ljubavi u Irininom životu, strani mediji prenose kako je riječ o Alecu Maxwellu, kreativnom direktoru britanskog izdanja magazina Vogue, s kojim je Irina već duže vrijeme u prijateljskom odnosu. 

Podsjećamo, početkom prošlog mjeseca, ruska manekenka i zvijezda filma 'Zvijezda je rođena', nakon višemjesečnog nagađanja o problemima u vezi, službeno su potvrdili prekid. Irina je ubrzo nakon toga skinula prsten koji joj je Bradley poklonio, a posljednjih se tjedana često mogla vidjeti u društvu dvogodišnje kćerkice koju je dobila iz veze s bivšim partnerom.