Glumica Ariel Winter javnosti se predstavila ulogom Alex Dunphy u popularnoj seriji 'Moderna obitelj', gdje je glumila sramežljivu štrebericu, a sada je svijet iznenadila izdanjem koje će njezinim obožavateljima zasigurno zagolicati maštu. Naime, glumica se fotografirala za časopis Composure i u donjem rublju i s dubokim dekolteom, a njezin pogled i poze odavali su samopouzdanje i odvažnost koje u sebi krije.

'Nikad nisam bila sramežljiva', napisala je u opisu jedne od fotografije te objasnila kako društvene mreže mogu utjecati na vlastitu predodžbu od izgledu: 'Društvene mreže i ja imale smo buran odnos. Cijenim platformu koju mu pružaju za izražavanje mojih stavova i pomaganje ljudima koji su u problemu. No društvene mreže su platforma svima onima koji bi diktirali tuđe živote ili ih zlostavljali. Dale su nam mogućnost da kažemo što želimo, bez obzira na to nanosimo li time drugima bol.'

Ariel je postala vruća tema na društvenim mrežama i svjetskim medijima, a njezini obožavatelji apsolutno su oduševljeni ovim potezom mlade glumice. Kako je svoju popularnost počela stjecati već s 11 godina, vrlo rano se susrela s glamuroznim svijetom poznatih i obilazila crvene tepihe, no čini se kako to nije ostavilo negativnih posljedica kada je riječ o samopouzdanju već ju je samo poguralo naprijed.