U moru slavnih prekida dogodio se još jedan - nakon pet godina Tyra Banks i Erik Alsa odlučili su otići svatko svojim putem. Bez dizanja velike prašine i zavada među manekenkom i fotografom, par se suglasno odlučio razići, a njihova odluka najviše utjecaja ostavit će na život njihovog sina Yorka. Strani mediji prenose kako se o 21-mjesečnom sinu jedincu bivši par dogovorio i dalje normalno brinuti, tako da maleni jednako vremena provodi s oba roditelja.

Osim djeteta, vežu ih i mnoge poslovne obaveze, ali čini se kako bivšem dinamičnom duu ni to ne predstavlja problem. Iako se Erik odlučio iseliti iz zajedničkog doma, i dalje će nastaviti surađivati s 43-godišnjom manekenkom u televizijskom showu 'America's Next Top Model' koji Tyra vodi.
Zadnjih godinu dana njihove veze šuškalo se kako par ima problema u odnosu, a sve se držalo po strani jer su očekivali prinovu. Malenog Yorka na svijet je donijela surogat majka u siječnju prošle godine nakon što je manekenka morala proći traumatične tretmane i lječenja problema s plodnošću. 'Imala sam neke neslavne trenutke. Kako stariš, sve postaje teže. Trudnoća tada nije nešto što se može samo tako dogoditi', priznala je manekenka stranim medijima. Kada su napokon uspjeli dobiti dijete, Tyra se trudi zaštititi ga od svijeta slave. 'Ne želim da paparazzi zarađuju novac na mome djetetu', dodala je. Oštra Tyra svoje dijete će štititi od očiju javnosti u suradnji s bivšom boljom polovicom koja je roditeljski zanat usvojila u prethodnom braku iz kojeg ima dvije kćeri. Autor: A.S. Foto: Getty