Story radio
Početna Celebrity 2763 prikaza 12. listopada 2018.

Sultanija Hurem u žestokom okršaju

Instagram (Screenshot).

Ima i svoju opasnu stranu

Glumica Meryem Uzerli, koja je slavu stekla ulogom sultanije Hurem u seriji 'Sulejman Veličanstveni', plijeni pažnju gdje god da se pojavi. Zbog svoje svijetle puti i velikih plavih očiju, ova turska zvijezda djeluje vrlo plaho i nježno, no sudeći po njezinoj posljednjoj objavi na društvenim mrežama, izgled itekako vara.

Meryem je tako objavila kratku video snimku iz teretane koja prikazuje kako izgleda kada se nađe u okršaju s vrećom za boks. Snažnim i samouvjerenim udarcima glumica je pokazala kako joj borilačke vještine nisu strane, a svojim je fanovima otkrila i da ima svoju opasnu stranu.

Glazbena podloga koju je odabrala za ovaj video na prvu je pomalo neobičan jer se radi o baladi, no dotičnu pjesmu izvodi njezina sestra, uspješna je jazz pjevačica, Canan Uzerli. Meryem je za svoju objavu dobila same pohvale, a fanovi nisu znali sviđaju li im se više njezini spretni udarci u boksačku vreću ili nježan glas njezine sestre, pa je u samo 15 minuta od objave zaradila više od 12 tisuća lajkova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli meryemuzerlimeryem (@meryemuzerlimeryem)

Komentari