Nakon što se smirila pomalo potonula atmosfera zbog odlaska Dore i Tonija, za parove je počeo novi tjedan u kojem su krenuli s novim zadacima.

I dok su neki kandidati vrijedno pripremali doručke i brali cvijeće povodom Dana žena, Hana se naljutila na Gorana jer joj nije odmah čestitao, no ubrzo se pojavio s tortom i tanjurom na kojem piše 'volim te', te vratio Hani osmijeh na lice. 

Nakon što su prve drame prošle, došlo je vrijeme na novi izazov. Naime, bila je riječ o kvizu znanja u kojem su se muškarci morali kladiti na svoje djevojke i supruge, a one su morale točno odgovoriti na četiri pitanja, svako u roku 10 sekundi, kako bi prošle zadatak. Toca je u Badu uložio 1100 kuna, Josip u Danijelu 1533 kune, Goran je uložio 2100 u Hanino znanje, Miroslav 3700 kuna na Janu, dok je Luka uložio 3100 na Mateu. Zvonimir je poslušao svoju Mateu te na nju stavio 1000 kuna, a Davor najveći iznos od 3800 kuna.


Mogli su izabrati između pitanja iz nekoliko kategorija na koja će njihove bolje polovice odgovarati. Za svaki krivi odgovor koji daju, krivicu ne preuzimaju žene, već njihov muškarac koji je kažnjen elektrošokom ili nekim drugim oblikom fizičke kazne. Tako je Goran završio okupan medom jer je očekivao da će Hana znati odgovoriti na pitanje 'što je to mušula'. 'Kako mi možeš dati pitanje za mušulu, pa ja sam iz Dubrave', odgovorila mu je na to Hana.