U sinoćnjoj epizodi RTL-ovog showa 'Superpar', parovi su prepričavali kako su se upoznali. Prvi su s pričom započeli Josip i Danijela, a potom su se svojih početaka prisjetili Bado i Toca. 'Ujutro sam išao u školu, a navečer radio kao DJ u nekom baru u Slavonskom Brodu, pa sam na taj način bio i nekakav ženskar. Upoznavši Badu, ona me polako počela mijenjati. Takve žene nema nigdje', otkrio je. 

Zvone se također prisjetio svog prvog spoja s Mateom na koji je kasnio sat vremena. 'Upoznali smo se i ona me odmah privatizirala. Čim me vidjela, rekla je: Tući ću te dok me ne zavoliš', ispričao je. Potom su kandidati nastavili razgovarati i o djeci. 

Poslije su Josip i Davor pričali o nadolazećem izazovu te kako bi se trebali kladiti. 'Josip je mlad i očito u životu nije imao puno bitaka, nije ni gubio ni pobjeđivao pa se ne zna nositi s ovim', rekao je Davor dok je Josipa mučilo to što smatra da su Danijela i on bolji par od Bade i Toce koji su odustali, kako Josip kaže, od tri izazova. U isto su vrijeme i Matea i Zvonimir pričali kako se i dalje drže svoje taktike od samog početka.

Uskoro je došao Enis i pozdravio dame u petom ciklusu klađenja te predstavio novi izazov u kojem će muškarci biti vezani na kotaču, a ispod njih se nalazi bazen. Partnerice će im postavljati 20 pitanja, a oni moraju točno odgovoriti na 12. Po povratku u kuću, Enis je pohvalio dečke kako su bili dobri te da su napokon znali sve o svojim partnericama i svi su prošli izazov. Jana i Miroslav na prvome su mjestu, a u eliminacije idu Danijela i Josip.

Hoće li par iz Imotskog biti najbolji u sljedećem izazovu i maknuti se iz 'crvene zone' te koji će par imati najbolju taktiku za finale gledajte od ponedjeljka do četvrtka od 21 sat na RTL-u u showu 'Superpar'.