Bivši vaterpolist i kapetan Jadrana, prvaka Europe, veliki navijač Hajduka, ali i suprug 58-godišnje pjevačice Doris Dragović, Mario Budimir za Slobodnu Dalmaciju otkrio je detalje stravične nezgode koja mu se dogodila prošle zime, kada se iznenada srušio u restoranu i hitno završio u bolnici. 'Tri puta su me vraćali u život, gubili i vratili', započeo je priču u spomenutom razgovoru o tragičnoj večeri, koja se dogodila za vrijeme prošlogodišnjih božićnih blagdana. 

'Prvo što sam poslije toga čuo bio je glas moje Doris kroz san, u bolnici, dok sam se budio iz kome. Onda sam prepoznao njen glas, sina Borne i brata mi Zlatana. Polako sam se vratio među žive', ispričao je spomenutom portalu i priznao da je jako zahvalan svojoj supruzi.

Mario je danas sve u redu, zahvalan je svima zbog kojih je, kako kaže, danas živ. 'Doktori su danas iznenađeni da sam se dosta dobro oporavio, pomoglo je što sam snažan, sportaš. Pušio jesam, a nisam nikad bio od alkohola. Nikotin i loša kvaliteta žila, glavna se žila začepila', zaključio je za spomenuti portal Mario.