Domaći pjevač Boris Rogoznica, suprug omiljene glumice i voditeljice Doris Pinčić iznenadio je posljednjom objavom na Instagramu. Naime, iako je Boris poznat da na društvenim mrežama često dijeli svoju svakodnevicu, posljednjem videu nitko se nije nadao. Kućni video kojeg je 31-godišnjak objavio izazvao je lavinu komentara na pjevačevom Instagram profilu. 

'Ono kad kopaš po starim folderima pa naletiš na 'privatne kućne video snimke', napisao je pjevač ispod objave dva videa u kojima su glavni akteri on i njegova supruga, 30-godišnja Doris Pinčić Rogoznica. 

Na video snimkama Boris se odlučio našaliti sa suprugom pa joj je tako u jednom videu pomaknuo sat kako bi voditeljica mislila da je zakasnila na posao, dok ju je u drugom odlučio zastrašiti gumenom maskom. Sudeći prema viđenom, par se očito zna dobro zabavljati. Obožavatelji su ostali oduševljeni smislom za humor omiljenog para, dok su neki primijetili i kako su šale ipak bile malo zločeste. 

Podsjetimo, par je u braku od 2013. godine, a roditelji su i petogodišnjem Donatu i šestomjesečnoj Giti. U nedavnom intervjuu za Story, par je progovorio o braku, ali i planovima oko proširenja obitelji. 'Godina je bila odlična, rodila se djevojčica, puno smo radili, suprugu i meni poslovi su bili uspješni, a u 2019. bit će svega lijepoga', odgovorila je zvijezda Narodnog radija koja je tijekom razgovora nekoliko puta spomenula da je divno što obitelj raste, ali za sada još uvijek nema planova za proširenje obitelji.