Lana Pavić dokaz je da je kod kuće zaista najljepše. Osim što joj svakodnevicu uljepšavaju djeca - 12-godišnja kći Lara Borna, dvogodišnja kći Iris Lucija te uskoro jednogodišnji sin Marko Aurelije, Lani osmijeh na lice vrlo lako izmami i suprug Marko Kožul. Odabranik bivše HRT-ovke, koja danas radi u vlastitoj tvrtki za TV produkciju 'Mala produkcija', gotovo uvijek zna kako najbolje udovoljiti svojoj supruzi, a ovaj put to je učinio na stari, dobar način - kroz želudac.

Tako joj je pripremio doručak po ukusu, a oduševljena Lana svoju malu jutarnju radost podijelila je s obožavateljima na Instagramu. 'Moj muž kuha najbolje. Markova jaja', napisala je Lana uz fotografiju doručka - mufina od jaja i slanine zbog kojih su Lanini pratitelji nesumnjivo dobili 'zazubice' pa su joj u komentarima poželjeli dobar tek te istaknuli kako jelo odlično izgleda.

Osim što dan započinju uz ukusan doručak, Lana je u kolovozu za Story.hr otkrila kako prakticiraju aktivna jutra. 'Živimo pored Bundeka pa jutra i večeri provodimo u šetnji parkovima', otkrila je tada. Čini se kako u obitelji Pavić nikada nije dosadno te da sve trenutke, u kojima svoj dan mogu učiniti boljim, upravo to zajedno i rade.