Bivši suprug popularne srpske pjevačice Nataše Bekvalac, Luka Lazukić osuđen je na zatvorsku kaznu u trajanju od 8 mjeseci uvjetno, s rokom provjere od tri godine jer ju je brutalno pretukao u njihovu zajedničkom domu u travnju prošle godine. Uz to, produžena mu je zabrana prilaska bivšoj supruzi, prenosi Kurir.

'Zadovoljan sam presudom. Ovim se potvrđuje da je moja stranka pred sudom govorila istinu i da je na njoj izvršeno kazneno djelo - nasilje u obitelji. Ovo je za Natašu zadovoljavajuće', izjavio je Natašin odvjetnik Zoran Ateljević.

Nedugo nakon njega, oglasila se i sama pjevačica i to putem društvenih mreža. Naime na svom Instagram profilu objavila je snimku svog nastupa, koji se održao večer prije održanog suđenja, a onda se uz zahvalnost publici, obratila svojim pratiteljima. 'Hvala predivni ljudi... Hvala na ljubavi, svakoj suzi sinoć, hvala na aplauzu i cvijeću, napisanim porukama, hvala na ljubavi, hvala. Uživala sam. Danas je za mene poseban dan. Dan istine i pobjede ljubavi za mene i moju djecu. Volim vas', napisala je.

Podsjećamo, prošla je godina za srpsku pjevačicu bila jedna od najtežih. Nakon što je u veljači na svijet donijela kćerkicu Katju koju je dobila iz braka s Lukom Lazukićem, samo dva mjeseca nakon porođaja, pjevačica je prijavila supruga zbog obiteljskog nasilja. Nemili događaji utjecali su na njezino zdravlje te je i sama priznala kako se borila s depresijom. 'Depresija, anksioznost i samosažalijevanje luksuz su bogatih, ja sebi takav luksuz nisam mogla priuštiti, odlučila sam da budem sretna i da moje kćeri i moja porodica budu ponosni na mene', ispričala je nedavno Nataša.