Jedan od najbogatijih Francuza, François-Henri Pinault,  suprug glumice Salme Hayek, zadivio je svijet najavom da će donirati 100 milijuna eura za obnovu uništene katedrale Notre-Dam. Nakon toga iz Rovinja oglasila se na društvenim mrežama i Salma Hayek. 

'Jako je inspirativno vidjeti snagu i duh Francuske, ujedinjeni su kako bi obnovili svoje naslijeđe', napisala je glumica na Instagramu uz fotografiju čuvene pariške katedrale.

'Divno je to što je tvoj suprug učinio nakon požara', poručili su joj pratitelji u komentarima čestitajući na plemenitom potezu njezinog supruga. Salmin suprug navodno je težak oko 30,6 milijardi dolara pa spomenuta cifra za njega i nije toliko ogromna, što ne umanjuje veličinu njegovog poteza. Između ostalog u svom vlasništvu ima i niz luksuznih brendova kao što su Gucci, Yves Saint-Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Boucheron, Alexander McQueen, Stella McCartney...

Podsjetimo, Salma se trenutno nalazi u Rovinju gdje sa Samuelom L. Jacksonom i Ryanom Reynoldsom snima film 'The Hitman's Wife Bodyguard'. 'Kao i mnogi drugi, duboko sam šokirana i rastužena prizorom Notre-Damea koji se pretvara u dim. Volim te, Pariz', poručila je glumica još sinoć na društvenim mrežama, čim se doznalo za požar.