Početkom srpnja, Marta Fernandes, supruga bivšeg Dinamovog nogometaša Juniora Fernandesa Da Silve, na svijet je donijela njihovo prvo dijete, malenog Matea.

S obzirom na to da Junior trenutno odrađuje angažman za turski nogometni klub Alanyaspor, 22-godišnjakinja i nogometaš bili su u braku na daljinu i viđali su se kada god su mogli, sada s prinovom u obitelji situacija se ipak promijenila. Upravo zato jer je Mateu potreban i njegov otac, Marta je odlučila sjesti na avion i s nekoliko kovčega, sinčićem i psićem Timmyjem i uputiti se u Tursku.

'Divan je osjećaj što smo sada skupa i što je tata napokon s nama. Maksimalno uživamo u roditeljstvu i sve je puno ljepše nego prije. Zaista je neopisivo i posebno' otkrila je Marta za Story.hr i istaknula koliko uživa u majčinstvu. Budući da je ovo tromjesečnom Mateu bilo ujedno i prvo putovanje van Hrvatske, te prvo putovanje avionom, normalno je da je 22-godišnjakinja strepila kako će on to prihvatiti, ali sama ističe kako nije moglo bolje proći. 'Mateo je spavao tijekom cijelog leta, a iako je još uvijek beba pa nije toliko svjestan svoje okoline, odlično je prihvatio novu sredinu' rekla je.

Još prije nekoliko mjeseci Marta je otkrila da je Mateo zaista zahvalna beba, te da nemaju neprospavanih noći. Svaka sekunda koju provede sa svojim mezimcem joj je jednako draga i uzbudljiva, neovisno o tome radilo se o spavanju, mijenjanju pelena ili hranjenju. 'On je moj centar svijeta', rekla je nedavno.