Supruga Dinamovog nogometaša Marija Gavranovića, 29-godišnja Anita Gavranović, na Majčin dan ove godine dobila je najljepši poklon. Naime, nogometaš i supruga postali su ponosni roditelji djevojčice kojoj su dali ime Leonie, a sretna mama pohvalila se tada pratiteljima na Instagramu objavivši prvu fotografiju malene djevojčice. Je li Dinamovac bio u rađaonici na porođaju, kako su se snašli u najljepšoj životnoj ulozi i muče li ju nakupljeni kilogrami u trudnoći, za Story.hr je otkrila atraktivna Anita. 

'Trebala sam se poroditi prirodno, ali na kraju nije uspjelo pa sam morala na carski rez. Mario je bio uz mene cijelo vrijeme i sve je dobro prošlo', započela je 29-godišnjakinja koja je svoje prvo dijete rodila u Švicarskoj. Također, otkrila nam je i muče li ih neprospavane noći otkako je u kuću stigla beba. 'Naravno da je sve novo za nas i da se navikavamo na promjene, ali nam ne pada teško s obzirom na to da je Leonie jako dobra beba. Ima dobar san i po danu je mirna. Proučava sve oko sebe i stalno se smješka okolo', ispričala je ponosna mama. 

Kako je malena došla na svijet carskim rezom, Anita nam se požalila kako se još uvijek oporavlja od operacije, ali i da joj je trenutno prioritet kćerkica te da se ne opterećuje viškom kilograma nakupljenih u trudnoći. 'Kilogrami u trudnoći me baš i nisu mučili. Sigurno ću kasnije ići u teretanu popraviti liniju, no za sada samo želim biti tu za našu kćerkicu. Tijelo i koža će se s vremenom vratiti kako je i bilo', objašnjava mlada mama. 

Za kraj nam je simpatična Anita, koja objašnjava kako su se i ona i nogometaš Dinama jednako dobro snašli u mijenjanju pelena, otkrila kako su se odlučili za ime Leonie te kome malena više sliči. 'Ime Leonie nam se oduvijek sviđalo i rekli smo si da, ako budemo jednog dana dobili kćerkicu, dat ćemo joj to ime i tako se i dogodilo. Kome Leonie više sliči je trenutno teško reći jer još nema ni mjesec dana, ali mogu reći da za sada ima plave oči na tatu', zaključila je na kraju ponosna mama.