Sve popularniji regionalni par, nogometaš Dinama Izet Hajrović i njegova supruga Lejla, trenutno uživaju na odmoru u Dubaiju, a luksuz koji su si priuštili sanjaju mnogi. Simpatični dvojac ne libi se pohvaliti koliko se dobro provodi pa se Lejla pohvalila fotografijom iz najluksuznijeg tuša na svijetu. Riječ je o tušu u jedinom hotelu na svijetu koji broji čak sedam zvjezdica, a nosi ime Burj Al Arab.

Tako je odjevena u ogrtač i s ručnom na glavi lice sakrila glomaznim naočalama te tuš prislonila na uho, kao da priča na telefon. 'Ono kad se pravim da sam normalna. Nemojte me shvaćati ozbiljno', napisala je šaljiva supruga Dinamovca u opisu fotografije te izazvala simpatije i smijeh svojih pratitelja.

Lejla i Izet popularni su po svom stilu oblačenja, a oboje vole nositi markiranu odjeću i priuštiti si komade koji im se svide. Lejla je velika ljubiteljica Guccija, a njezin odabranik preferira Louis Vuitton i Rolex, što je vidiljivo iz njihovih modnih kombinacija kojima plijene pažnju gdje god se pojavili.