Nogometaš zagrebačkog Dinama Izet Hajrović i njegova supruga Leyla podignuli su prašinu čim su se početkom godine iz Züricha preselili u Zagreb, ali brzo su i postali miljenici domaće publike koju zanima baš sve o ljubavnom dvojcu.

Stoga ni ne čudi činjenica da Leylu na Instagramu prati oko 51 tisuća ljudi, s kojima 29-godišnjakinja nerijetko voli podijeliti detalje iz svog života. Tako je nedavno otkrila da se uputila na putovanje u Los Angeles s prijateljicom Zoranok, srpskom blogericom i influencericom.


Leyla je tu priliku odlučila iskoristiti da posjeti masterclass Marija Dedivanovića, make up artista Kim Kardashian. Svoju sreću i oduševljenje nije krila, pa je tako na svojim društvenim mrežama podijelila video na kojem se pozdravlja i fotografira s Marijem Dedivanovićem, Kim Kardashian i Anastasiom Soare, inače vlasnicom jednom od najpoznatijih make up brendova na svijetu, Anastasia Beverly Hills. 'Odličan masterclass. Spojila sam se s toliko predivnih ljudi i opet naučila ouno. Naravno, bilo je zadovoljstvo vidjeti Kim Kardashian i da, Kim se jako svidio moj outfit', napisala je uz video supruga Dinamove zvijezde.