Kanadski 24-godišnji pjevač Justin Bieber, posljednjih nekoliko tjedana diže prašinu turbulentnim načinom života. Naime, prvo je objavio kako se bori s depresijom, a potom su počelo šuškati o mogućem razvodu pjevača i 22-godišnje manekenke Hailey Rhode Baldwin. No, mladi pjevač je sada na svom Instagram profilu objavio komentar trola u kojem je vrijeđao Hailey, ali i Justinov odgovor.

'Ti uopće nisi zaljubljen u Hailey. Oženio si je samo kako bi napakostio Seleni Gomez. Osim toga, Hailey spava s muškarcima poput Shawna Mendesa zbog slave i rasistica je', napisao je korisnik, a Justin mu je potom odgovorio. 

'Činjenica da imaš profil posvećen hejtanju moje žene jednako je nezrela kao i pomisao da bih nekom posvetio cijeli život samo da napakostim bivšoj. Svatko tko u to vjeruje je zloban ili mlađi od 10 godina jer razumna osoba ne govori ovako i treba te biti sram. Volio sam Selenu i uvijek će imati mjesto u mom srcu, ali smrtno sam zaljubljen u svoju ženu i mislim da je ona najbolje što mi se ikad dogodilo. Činjenica da si posvećen mržnji govori puno o tebi. Ako misliš da ćeš ovako privući moju pažnju, pogriješio si na jako puno razina. Ljudi mi stalno pišu ovakve stvari, dosad nisam odgovarao i više neću, ovo je poruka za sve nezrele i bolesne ljude koji šalju Hailey poruke koje će je povrijediti poput onih da ću se vratiti Seleni ili da je ona bolja za mene. Nemate pojma o mom životu i što je dobro za mene. Hailey je moja žena, a ako to ne podržavate, ne podržavate ni mene. Onda niste ni fan ni dobra osoba. Da si imao odgoja roditelji bi ti rekli da kad nemaš nešto lijepo reći, radije šuti', piše Justin.