Story radio
Početna Celebrity 23103 prikaza 11. srpnja 2018.

Supruga našeg reprezentativca zaratila na Instagramu

Instagram (Screenshot).

Pale su prilično teške riječi

Supruga našeg proslavljenog nogometaša Domagoja Vide, atraktivna Ivana Vida, često na društvenim mrežama dijeli fotografije iz svakodnevnog života na kojima nerijetko pozira u zavodljivim odjevnim kombinacijama. Budući da je Ivana 2014. godine osvojila titulu Kraljice Hrvatske, njezina je ljepota još jedan od razloga zašto ova tamnokosa dama ima više od 12 tisuća pratitelja na Instagramu.

Ipak, jednom fotografijom koju je objavila, Ivana je izazvala reakcije kakve nije očekivala. Naime, jedna ju je pratiteljica, iako je svoj komentar započela komplimentom, žestoko iskritizirala. 'Tako zgodna, a toliko pretjerala sa tim ustima... čemu to, što će ti to? Mlada si predivna i bez te pavunove guzice na licu!' napisala je pratiteljica, na što joj je Ivana brže bolje odgovorila.

'Hvala Vam na komplimentu svakako, ali o ukusima se ne raspravlja', bila je kratka i jasna.

Iako se nitko više nije upuštao u komentiranje Ivaninog izgleda, u komentarima se zahuktala nova rasprava, i to između Ukrajinaca i Rusa, oko Domagojevog neprimjerenog videa koji je nedavno objavio na društvenim mrežama. Naime, Rusi su napadali Ivaninog supruga te ga nazivali pogrdnim imenima, dok su mu Ukrajinci poželjeli dobrodošlicu u njihovu zemlju.

Podsjetimo, netom prije ljeta 2013. godine, nogometaš koji igra na mjestu braniča, Domagoj Vida, zaljubio se u Kraljicu Hrvatske, tada Ivanu Gugić, koju je upoznao u noćnom klubu. Nakon samo godinu i pol veze, par je počeo planirati vjenčanje. Ubrzo nakon toga počeli su zajedno živjeti, a kruna njihove ljubavi bilo je rođenje sinčića, koji je na svijet stigao u rujnu 2015. u Zagrebu.

Zbog dolaska djeteta, par je s vjenčanjem malo pričekao, pa su pred oltar stali tek 16. lipnja prošle godine. Ceremonija vjenčanja održana je u istarskom gradiću Umagu u prekrasnoj staroj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a svadbeno slavlje nastavljeno je u obližnjem luksuznom hotelu. 
 

Komentari