O 29-godišnjem bosanskohercegovačkom nogometašu, Ognjenu Vranješu, sada zna i cijela regija, zahvaljujući seks skandalu sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom. No, ono što mnogi ne znaju jest činjenica da je Ognjen već nekoliko godina oženjen te sa suprugom Dnijelom ima kćer. Međutim, o njoj se ne zna puno osim da ne želi biti izložena javnosti. Danijela se tijekom cijele afere nije oglasila, no srpski Informer prenosi kako mu je odlučila oprostiti prevaru. 

Spomenuti portal piše kako je Danijela bila upućena u sve što se događa, ali je odlučila prijeći preko svega zbog kćeri, ali i lagodnog načina života. Njihov izvor tvrdi kako supruga nogometaša znala za aferu s Karleušom od početka, ali se pravila 'luda'. Navodno ona krivi pjevačicu za cijeli skandal koji se dogodio kada su u javnost procurile eksplicitne fotografije i poruke koje su Ognjen i Jelena razmjenjivali. 

Izvor nadalje tvrdi da je Danijela pobjesnila kada ju je Jelena spomenula u jednom od svojih otvorenih pisama, ali tada je nazvala Ognjena i uz uvrede na Karleušin račun, poručila kako joj pjevačica ne smije prijetiti.