Slaven Bilić i njegova petnaest godina mlađa zaručnica Ivana Đeldum 15. rujna dobili su kćer, a danas su sa svojom djevojčicom izašli iz poliklinike Podobnik. Malena je rođena carskim rezom, a na porođaju je bio i ponosni otac. Djevojčica je težila 4090 grama i bila je dugačka 52 centimetra. Po izlasku iz poliklinike, Slaven je pažljivo nosio kćerkicu u nosiljci, a njegova Ivana nije skidala osmijeh s lica. Dolazak djevojčice na svijet bivšem nogometašu nesumnjivo je najljepši rođendanski poklon budući da se malena rodila samo pet dana nakon Slavenova 50. rođendana, a sada njega i njegovu partnericu očekuju uzbudljivi dani puni smijeha, sreće, i pokoje neprospavane noći.

Ljubavna priča uspješnog nogometaša, diplomiranog pravnika i trenera i tada nepoznate zgodne brinete očito je bila sudbonosna. Slaven i turistička menadžerica, koja je odrasla na otoku Krku, upoznali su se potkraj 2008. u mjesnom kafiću. Tada su vješto krili svoju vezu od znatiželjnih fotografa, iako ih se često moglo vidjeti u izlascima na popularna zagrebačka mjesta.

Tek su dan prije Valentinova 2009. godine snimljeni u središtu Zagreba, sretni i nasmijani, pa nije bilo sumnje da je Slaven pronašao veliku ljubav. Dan poslije, tada četrdesetogodišnji nogometni stručnjak iznenadio je dragu romantičnom večerom u poznatom zagrebačkom restoranu. Njegovi su prijatelji tada tvrdili da je jako zaljubljen i da je Ivana prava žena za njega, što se uskoro i potvrdilo. Vjerno ga je pratila tijekom njegovih angažmana, kad je bio izbornik naše nogometne reprezentacije, a potom kad je 2012. godine potpisao trogodišnji ugovor s Lokomotivom iz Moskve. Inače, Slavenu i njegovoj zaručnici ovo je treće zajedničko dijete, a s bivšom suprugom, pravnicom Andrijanom Bilić, ima 22-godišnjeg sina Lea i sedam godina mlađu kćer Alani.