Story radio
Početna Celebrity 13101 prikaza 11. srpnja 2019.

Supruga Stjepana Božića otkrila ime nerođene kćerkice

Mirela Bauer.

Otvorila je srce samo za Story.hr

Proslavljeni bivši boksač Stjepan Božić i njegova 35-godišnja supruga Petra, čija je ljubav započela prošle godine, odbrojavaju dane do dolaska svoje djevočice na svijet. Prinovi se silno vesele i njihova djeca iz prethodnih brakova - dvanaestogodišnji Dominik i desetogodišnji Matej, koje Stjepan ima iz prvog braka, te trogodišnja Luciju koju je dobio u drugom braku, a sestrici se veseli i dvanaestogodišnji Lucas, Petrin sin iz prvog braka. Kako joj protječe trudnoća, ali i koje su ime ona i Stjepan odabrali za djevojčicu, Petra je otkrila samo za Story.hr.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra in Wonderland (@petra_in_wonderland)

'Ušla sam u peti mjesec trudnoće i bebica super napreduje. Zbog komplikacija u trudnoći zadnja dva mjeseca uglavnom mirujem i čuvam našu curicu s vjerom da će sve biti u najboljem redu. Jutros sam prvi put osjetila bebicu da se miče, tako da je naša sreća još veća', započela je Petra ne skrivajući radost te otkrila da joj je ova trudnoća teža nego što je to bila prva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra in Wonderland (@petra_in_wonderland)

'Ova se trudnoća znatno razlikuje od prve kada sam ipak imala 22 godine i sve je nekako bilo lakše. Imala sam u obje trudnoće jake mučnine, koje su nedavno srećom prestale. No ovaj put ih je zamijenila žgaravica i bol u leđima, te izrazito nizak tlak zbog kojeg loše funkcioniram po ovim vrućinama. No ništa od navedenog ne može umanjiti moju sreću', kaže Petra. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra in Wonderland (@petra_in_wonderland)

Budući da su i ona i Stjepan jako priželjkivali djevojčicu, ne čudi da je par već odabrao i ime za malenu princezu, kako joj Petra tepa. 'Od prvog trenutka kad sam saznala da sam trudna imala sam osjećaj da čekamo curicu, koju smo si Stjepan i ja jako priželjkivali. Zadnjih smo mjesec dana euforični i ne možemo dočekati 12. mjesec i naš najljepši poklon. Moja je želja bila da joj damo ime po mojoj najboljoj prijateljici i kumi Emi koja djeli da mnom i dobro i loše već 10 godina, te po mojoj dragoj prijateljici Katarini koja je preminula prošle godine i ostavila na mene neizbrisiv trag. Stjepanu se to ime i simbolika jako svidjela, tako da će se naša princeza zvati Emma Katarina', zaključila je lijepa trudnica.

Komentari