Domaći pjevač, 50-godišnji Tony Cetinski, zabrinuo je svoje obožavatelje zbog fotografije koju je objavio na Instagram profilu. Naime, na njoj pozira sa suprugom Dubravkom, koja prima infuziju. Istu objavu je i ona objavila na svojim društvenim mrežama i oboje su se zahvalili djelatnicima Kliničkog bolničkog centra Rijeka. Tony još uvijek nije službeno otkrio što se točno dogodilo, a kako 24sata neslužbeno saznaje, 35-godišnja Dubravka je imala moždani udar. 

Dalje pišu da iz krugova prijatelja i obitelji saznaju da je početkom prošlog tjedna u njihovom domu u Istri, Dubravki pozlilo. Kada je Tony vidio koliko joj je loše, odmah je počeo s reanimacijom, a Hitna pomoć koju je pozvao, stigla je brzo pa je Dubravka za manje od sat vremena bila u Kliničkom bolničkom centru Rijeka, gdje su je hospitalizirali. Također saznaju da joj je stanje dobro, a dodatnim liječničkim specijalističkim pretragama nastoje saznati zašto joj je pozlilo.

Podsjećamo, Tony je lijepu ekonomisticu upoznao 2013. godine preko zajedničkog prijatelja i odmah se zaljubio u nju. Vjenčali su se godinu dana nakon upoznavanja, a imali su čak tri svadbe. Prva se održala početkom 2014. godine u Las Vegasu, druga u Vinkovcima koju su im pripremili prijatelji i treća, najveća, u Zagrebu u veljači 2014.