Iako turskim medijima par nije potvrdio da čekaju bebu, nisu ni demantirali objavljene informacije da je 32-godišnja glumica ušla u drugo tromjesečje blaženog stanja. No, umjesto radosnih priprema za dolazak prinove, popularni Bali-beg iz “Sulejmana Veličanstvenog” i Kemal Soydere iz “Bit ćeš moja” ušao je u novi rat – ovaj put sa susjedima.

Prema pisanju turskog dnevnika Haber, Burak je primoran prodati dio voznog parka jer se susjedi žale što neovlašteno koristi njihova parkirna mjesta u garaži. U to bogato istanbulsko naselje Acarkent sa suprugom se uselio u lipnju, no mjesta za njihovih šest vozila – nema, pa Burak i Fahriye parkiraju gdje vide da je slobodno. Nakon što su se susjedi udružili i suočili glumačke zvijezde s nemarom i bezobrazlukom, Fahriye i Burak odlučili su popustiti i krenuti u rasprodaju.

Na prodaju je odmah stavio BMW X1, automobil koji je poklonio supruzi na dar te Range Rover koji je sam najčešće koristio za vožnju turskim velegradom.

U garaži ostao je suprugin Mercedes Vito, koji je dobila na dar za rođendan u lipnju te njegov Mercedes SL 500 koji vozi samo kad ide u planine, Mercedes SL 500 koji koristi za duže vožnje, a parkirani zasad ostaju i automobili B;W 5.20d i Jeep.

S obzirom na to da se još nedavno pisalo da je glumac bankrotirao zbog lošeg poslovanja njegova restorana, neki mediji spekuliraju da se na prodaju odlučio zbog novčanih problema, a ne dobrosusjedskih odnosa, no jedan od najplaćenijih turskih glumaca demantirao je te priče, kao i onu da je patio od sindroma “burnout”.