Nakon što je prije nekoliko dana i službeno potvrđeno kako se glumačko-manekenski par, 44-godišnji Bradley Cooper i 11 godina mlađa Irina Shayk, razilaze, strani mediji ne prestaju brujati o razlogu njihovog prekida. Stvari su se potom dodatno zakomplicirale nakon što je izvor za američki People objasnio kako se odnos, sada već bivših, partnera naglo narušio nakon što se Bradley počeo intenzivno družiti s kolegicom iz filma 'Zvijezda je rođena', 33-godišnjom pjevačicom Lady Gagom. Međutim, ljubavna drama je sada dobila novu razinu kada su se strani mediji raspisali o odnosu Gaginog bivšeg zaručnika Christiana Carina i 33-godišnje Irine Shayk. 

Naime, manekenka je u jeku medijskih napisa o krahu veze s glumcem, odlučila na svom Instagram profilu objaviti provokativnu fotografiju pozirajući samo u kupaćem kostimu, što su mnogi protumačili kao 'uživanje u solo životu', nakon čega je 50-godišnji Christian Carina privukao pažnju reagirajući na objavljenu fotografiju. Situacija je tim više zanimljiva s obzirom na to kako je ovo prva fotografija na Instagramu koju je bivši zaručnik Lady Gage 'lajkao' 33-godišnjakinji, kao i jedna od rijetkih fotografija na koje je spomenuti reagirao sa svog Instagram profila.

🍃 @intimissimiofficial

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Mnogobrojnim pratiteljima nije trebalo dugo da primijete novonastalu situaciju te su se nagađanja o odnosu bivšeg zaručnika Lady Gage i bivše partnerice Bradleyja Coopera proširila društvenim mrežama u rekordnom vremenu. Iako se nitko od aktera još uvijek nije oglasio o medijskim napisima, ako je vjerovati šuškanjima, čini se da film 'Zvijezda je rođena', nije zbližio samo Lady Gagu i Bradleyja.