Pjevač Luka Nižetić nije mogao sakriti veselje zbog ponovnog susreta sa svojom voljenom sestrom Petrom, pa je odmah po njezinu dolasku objavio zajedničku fotografiju na Instagram profilu.

'Došla mi je. Nakon godinu i osam mjeseci, seja moja', napisao je Luka uz fotografiju po kojoj je očito kako oboje sjaje od sreće. Luka i njegova dvije godine starija sestra Petra oduvijek su bili bliski, pa nije ni čudo da im je razdvojenost teško pala.

Razlog zašto su brat i sestra bili toliko dugo razdvojeni jest činjenica što je Petra prije dvije godine donijela važnu životnu odluku - odlučila je napustiti rodni Split i preseliti se u San Francisco. Povod njezina odlaska bila je ljubav prema Frani Masteliću kojeg je upoznala na Visu, a svoju vezu okrunili su brakom dva mjeseca nakon njezinog preseljenja u SAD.

Plavokosa blogerica se nakon dvije godine života 'preko bare' na Instagram profilu pohvalila i kako je postala vlasnica zelene karte, odnosno trajne radne i boravišne dozvole za SAD, što joj je otvorilo razne nove mogućnosti. Osim novog dokumenta, Petra je uzela i novo prezime, odnosno, svoje djevojačko prezime zamijenila je suprugovim - Mastelić.