Djevojke, sve osim Rebecce, nisu bile zadovoljne prostorom u koji ih je Dragan smjestio. Mira je tako izjavila kako će spavati na podu, a Monika ju je provocirala kako je do sada govorila da bi spavala s Draganom te dodala kako smatra da je Mira vrlo nesigurna i nema samopouzdanja. 

Dragan se zbog smještaja našao u pravoj drami jer je Mira u suzama komentirala kako će spavati i na sijenu ako treba te istaknula da je Monika provocira rekavši da nije fer. Monika ju je pitala u čemu je problem te pokušala objasniti kako je sve oko toga tko će spavati s kime bila zezancija. Na kraju je Mira priznala Draganu da se osjeća kao višak i želi ići kući dodavši da Moniku smatra prevrtljivom i neemotivnom. 

Osim drame, djevojke su se ipak zabavile na imanju jer im je Dragan pripremio feštu uz roštilj i piće, a Monika je priznala kako joj se Dragan sviđa.

S druge strane, kada su Ruža, Maja Lena i Jacqueline došle u Željkov dom i sišle s traktora, ostale su ugodno iznenađene kada su se našle kod njegovog bazena. Željko ih je uveo u kuću te rekao kako bi se svako jutro trebale dogovoriti što će taj dan raditi. Ruži se to nije u potpunosti svidjelo te se zapitala je li na poslovnom putu, no ipak se smekšala kada je vidjela gdje će spavati.

Mila, Rasema i Ksenija su se u Miljevcima kod Marka oduševile urednošću kuće, a Rasema mu je poklonila hlače, košulju, majicu i zvono za stoku. 

Boris je u svojoj kući bio opušten i pričljiv te su tako djevojke vidjele njegovo pravo lice. No, Ana-Paula nije bila baš zadovoljna posteljinom koju je Boris priredio, na što je Boris rekao kako misli da je Ana-Paula malo razmažena.

Jovanove cure u Mlaki Antinskoj su također krenule u razgledavanje svojih soba. Sanja je bila sretna što je sama u sobu, a Mariju i Vicotriju Dragan je smjestio u zajedničku. 

Najveselije je bilo kod Ljube u Metkoviću koji je djevojkama izjavio kako su zidovi kuće nakon sto godina napokon sretni. Djevojke je zanimalo je li i on sretan na što im je uzvratio zagrljajima te su se zabavili na tulumu u jednom restoranu gdje je ekipa bila odjevena u gusare. 

Marko je svoje djevojke počastio janjetinom te su zaplesali, a Jovan je svoje kandidatkinje upoznao sa svojim prijateljima. 

Borisov djed odlučio je upoznati Anu-Paulu i Leonidu sa svojom suprugom koja je iz Zambije, a djevojke su se sporazumijevale na hrvatskom i engleskom jeziku.

'Želimo da Boris nađe ženu koja će ga razumjeti. Ženu koja jedino traži ljubav. Neku koja će mu pomoći i pomoći nama. Vaš je posao da ga čuvate i volite se', rekla je Borisova mlada baka Mnaka Likando Dragovoljnović, dodajući da im svima cilj treba biti ljubav prema Borisu.

'Budući da si već imala kontakte sa životinjama, mogla bi naučiti sedlati konja', rekao je djed Leonidi, a Ani-Pauli dao je zadatak da nahrani zečeve i piliće.

Hoće li se simpatije među kandidatkinjama i njihovim farmerima rasplamsati, ne propustite pogledati već sutra od 21 sat na RTL-u.