Blogerica i poduzetnica Ella Dvornik jedna od najaktivnijih javnih osoba na društvenim mrežama. U posljednje vrijeme 28-godišnja kći pokojnog 'kralja funka' Dine Dvornike često na Instagramu objavljuje fotografije svoje jednoipol godišnje kćerkice Balie Dee u raznim veselim, ali ponekad i tužnim situacijama. Ovaj put je s obožavateljima podijelila trenutak kad je Balie zaplakala dok je sjedila na kauču, a što ju je natjeralo u suze nije bilo jasno Elli. Prvo je pomislila da je zbog buke od usisivača. 

'Ono kad shvatiš da vjerovatno ipak nije usisivač', napisala je Ella, shvativši ipak da to nije razlog suzama. Njeni pratitelji bili su dirnuti, a malo su se i zabrinuli. Neki su se i našalili pokušavajući pogoditi što je rastužilo unučicu Danijele Dvornik. 'Ljubavi, zašto si tužna?', pisali su u komentarima, 'kad ćemo saznati što joj je?', 'a da to nije aparat za trajno uklanjanje dlačica?', 'ja mislim da je to ona nova električna četkica za zube', 'sto posto neki čistač podova'.


Podsjetimo, Ella je nedavno objavila fotografiju s Balie na kojoj se vidio Ellin izraženiji trbuščić, pa su je obožavatelji pitali hoće li Balie dobiti brata ili seku. 'Hoće, ali nisam trudna ... Za sad. Koliko znam', odgovorila im je blogerica koja je Balie rodila u studenom 2017. godine sa 41-godišnjim poduzetnikom Charlesom Pearceom, za kojeg se u veljači ove godine iznenada udala u Las Vegasu.