Suzy Josipović Redžepagić, zagrebačka poduzetnica, bivša manekenka i autorica najprodavanije kuharice u regiji 'Mama zna', 6. lipnja postala je ponosna baka malenog Maka, kojeg je na svijet donijela njezina najstarija kći Sarah Josipović, a dobila ga je s dugogodišnjim dečkom, Janom Jeričem.

Koliko je sretna zbog uloge novopečene bake, Suzy ne može sakriti, pa se tako na Instagramu pohvalila svojim najvećim blagom. 'Zaljubljena sam do neba... imam najslađeg unuka na svijetu. O ničem drugom ne mogu razmišljati, ništa drugo me ne zanima. Imam šarene leptiriće u trbuhu i visoku dozu adrenalina. Kakav osjećaj. Sad razumijem moju majku i svu onu ljubav i pažnju koju je davala mojoj djeci', napisala je Suzy pored fotografije na kojoj u rukama drži malenog Maka.

Suzy su ubrzo počele pristizati čestitke sa svih strana, a novorođenom dječačiću svi su poželjeli puno sreće u životu te mirno i sretno djetinjstvo. Podsjetimo, 31-godišnja Sarah Maka je na svijet donijela carskim rezom u Klinici za ženske bolesti i porode u Petrovoj u Zagrebu tjedan dana nakon predviđenog termina.