Snaha folk pjevačice Lepe Brene, 23-godišnja pjevačica Aleksandra Prijović, odlučila je prekinuti medijsku šutnju i javno se obračunati sa srpskim novinarima koji su ju prozivali zbog nakupljenog viška kilograma. Naime, supruga Breninog posinka Filipa, prije nekoliko je tjedana postala majka malenog Aleksandra, a zbog svog izgleda našla se na meti novinara koji su ju prozvali zbog kilograma i estetskih operacija koje je do sada napravila. Kako im ne bi ostala dužna, Aleksandra se sada po prvi put oglasila na svom Instagram profilu i poslala jasnu poruku.

'Dragi moji novinari iz Kurira, nakon par godina lijepe suradnje vjerojatno bih vam se trebala izviniti što nisam pristala pozirati sa svojim novorođenim sinom jer sam željela ove najsretnije dane sačuvati samo za našu obitelj. Pretpostavljam da je to glavni razlog vaših redovnih tekstova ovih dana što sam nažalost mogla i očekivati. S obzirom na to da se duži period nisam oglašavala, davala intervjue ili demantirala razne natpise želim vam objasniti neke stvari. NIKADA u životu se neću stidjeti svojih početaka jer svako mora početi od nečeg, a ja sam svoj put gradila na jedan pošten način, nisam imala nikog tko će mi platiti pjesme i skoro svaki dinar koji sam zaradila uložila sam u svoju karijeru i NIKADA ne bih izgovorila riječi koje ste napisali kako sam sada nečija snaha i kako se stidim što sam pjevala na romskim veseljima jer sam na svoj razvojni put jako ponosna', započela je oštro Aleksandra. 

'Drugo što sam vam željela reći je kako ste današnjim tekstom nadmašili sami sebe. Prije samo tri tjedna postala sam majka jednog prelijepog dječaka, a vi niste imali obzira ni sada pa ste to iskoristili za vrijeđanje kako trenutno imam višak kilograma i da ću i to riješiti kod estetskog kirurga. Svaka čast! Ne znam samo kako bi žena trebala izgledati poslije porođaja? Eto, otkriću vam... imam točno sedam kilograma viška! Kada je riječ o fotografijama koje ste objavili (gdje stvarno ne ličim na sebe zbog neke loše šminke i frizure) sada imate i jednu realnu kada sam imala 14 godina. Ne ljutim se na vas, radite svoj posao, ali za sve postoje neke granice. Pozdrav!  PS. Ovo se naravno ne odnosi na sve novinare Kurira, jer tamo ima divnih ljudi i velikih profesionalaca', napisala je pjevačica objavivši fotografiju na kojoj pozira sa 14 godina. 

Podsjećamo, 23-godišnja pjevačica rodom iz Belog Manastira, zbog trudnoće i prinove u obitelji odlučila je napraviti pauzu u glazbenoj karijeri, a sve do sada nije se oglašavala na društvenim mrežama. Aleksandra i Filip Živojinović vjenčali su se u lipnju prošle godine, a maleni nasljednik stigao je na svijet prije tri tjedna u privatnoj klinici u Beogradu.