Story radio
Početna Celebrity 6543 prikaza 15. travnja 2019.

SVAĐA NA INSTAGRAMU Domaća glumica ratuje s kritičarkom

Instagram screenshot.

Nemaju milosti jedna prema drugoj

Glumica i majka jednoipolgodišnjeg sinčića Relje, Petra Kurtela, nije ostala dužna jednoj pratiteljici koja ju je kritizirala na društvenim mrežama. Na svom Instagram storyu 36-godišnja Petra objavila je komentar starije gospođe, koja je potegla pitanje je li Petra dobra majka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Kurtela (@petrakurtela)

'Ove mame koje pametuju nisu uz svoju djecu, one se provode dok bake odgajaju djecu. Bake trebaju uskočiti, ali kod nekih užas. Žao mi je te djece, one nisu adekvatne za komentar o djeci. Jesu li njih njihove mame vodile na povodcima i je li ih baka odgajala ili roditelji? Samo treba biti prava majka, voditi brigu o svojem djetetu, biti uz svoje dijete i ne trebaju nikakvi povodci. Ne dao bog, ako će se nešto dogoditi, dogoditi će se s ili bez povodca', stajalo je u komentaru gospođe, iz kojeg je vidljivo da nije frustrirana samo Petrom, već mnogim modernim majkama koje uz brigu za dijete imaju i karijeru pred svjetlima reflektora, pa češće posežu za 'baka servisom'. Tako npr. 52-godišnja Danijela Dvornik nerijetko zna pričuvati svoju unučicu Balie, a 28-godišnja Ella Dvornik se hvalila kako koristi povodac dok šeće jednogodišnju Balie.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Kurtela (@petrakurtela)

Glumica koja se proslavila ulogom u seriji 'Zabranjena ljubav' i koju trenutno gledamo u predstavi 'Who the fuck is Biba'' našla se zatečena napadom i uvrijeđenom iz više razloga. U odgovoru joj je napisala: 'Ovo je jedan od rijetkih negativnih komentara koje dobivam. Gospođa je prvo posao koji radim (jučer smo igrali predstavu u Karlovcu) nazvala provodom. Ok, cool. I je bilo fenomenalno, priznajem. Onda spominje da mi dijete čuva baka (što se dosad nije dogodilo), a i genijalno mi je kako ljudima ne pada na pamet da dijete ima drugog roditelja. I za kraj famozni povodac kojeg ne posjedujem, još'. Kao zaključak rasprave Petra je pored svog odgovora još napisala 'All the crazy people'.

 | Author: Instagram screenshot Instagram screenshot.

 

Komentari