Stefany Žužić, 21-godišnja studentica Ekonomije iz Krka, trenutačno s riječkom adresom, novo je ime na glazbenoj sceni. Otkako se 2017. godine predstavila kao natjecateljica glazbenog showa 'The Voice', Stefany je do sada izdala već nekoliko pjesama, a uskoro planira oduševiti obožavatelje novom pjesmom 'Najbolji'. Tim povodom, kontaktirali smo mladu pjevačicu koja nam je otkrila na koju glazbu se uvijek raspleše, podržava li ju dečko u poslu kojim se bavi te što nikada ne bi napravila za uspjeh. 

Koja vam je glazba obilježila djetinjstvo?
Moja ljubav prema glazbi krenula je uz stare hitove Whitney Houston, Celine Dion, Eltona Johna i mogu reći da su upravo te pjesme obilježile moje djetinjstvo. Nešto kasnije, zainteresirale su me svjetske pop zvijezde poput Taylor Swift, a posebno sam bila fan Justina Biebera.

Pjevate li pod tušem? 
Tu i tamo. Svakome se ponekada omakne, zar ne?


Što u slobodno vrijeme slušate od domaće glazbe, a što od strane? 
Stvarno mogu poslušati svaku vrstu glazbe i cijenim svačiji rad i trud. Glazba je prije svega glazba, ali ja sam nekako više naklonjena stranoj glazbi kad govorimo o tome što volim slušati u slobodno vrijeme. Svakako pratim i rad naših domaćih pjevača, a posebno mojih mladih kolega. 

Na što se možete uvijek rasplesati? 
Ovisi o raspoloženju. Ponekad volim plesati sama po stanu uz laganu glazbu, a kad sam u dobrom društvu s prijateljima, svaki dobar ritam me digne na noge.


Uskoro izdajete novi singl. Kako se zove i o kakvoj se glazbi radi? 
Moj novi singl zove se 'Najbolji'. Glazbu potpisuje Ines Prajo, a tekst Arijana Kunštek. Kao i većina pjesama pa tako i ova ima ljubavnu tematiku, jednim djelom, ali ne bih željela previše objašnjavati tekst jer volim da svatko doživi pjesmu na svoj način. Ova se pjesma jako razlikuje od dosadašnjih koje smo radili, krenuli smo u novu avanturu s modernijim pristupom produkciji i vokalnoj tehnici.

Tko su vam najdraži domaći pjevači i pjevačice, a tko strani? 
Izuzetno cijenim rad svih svojih kolega. Iako sam mlada jako volim glas i način interpretacije Gabi Novak i Olivera Dragojevića. Naravno, volim i Massima, Jinx-e, malo urbaniju glazbu. Od stranih izvođača sviđaju mi se Ed Sheeran, Ariana Grande, Sam Smith, Sia, Jessie J....

Podržava li vas dečko? Boji li se da ćete biti na meti brojnih udvarača? 
Moj dečko i ja još uvijek nemamo takve probleme. Naravno, velika mi je podrška u svemu što radim i to mi puno znači.

Što nikada ne biste pjevali? 
Vjerojatno nikada ne bih voljela pjevati nešto što istinski ne osjećam, što nema moj senzibilitet ni nešto što zapravo nisam ja.

Što nikada ne biste napravili za uspjeh u karijeri? 
Ono čega bih se do kraja života mogla sramiti.