Story radio
Početna Celebrity 50 prikaza 06. prosinca 2017.

SVETI NIKOLA Jesu li domaće dame bile dobre ili zločeste?

Kolaž - Jelena Perčin

Prosinac je jedan od najrazigranijih i mnogima najljepši mjesec u godini. Poznato je kako božićni blagdani počinju s darivanjem na Sv. Nikolu. Upravo je zato ovo jedna od omiljenih tradicija. Iako je običaj darivati djecu, glumice Mila Elegović i Jelena Perčin još uvijek uživaju u ovoj priči. Samo za Story.hr otkrile su jesu li i ove godine 'očistile čižmicu' te koliko ih vrijeme darivanja veseli. Uvijek raspoložena Mila Elegović posebno je emotivna kada je u pitanju darivanje vezano uz Svetog Nikolu. Naime, njezin ju je pokojni otac, bez iznimke i obzira na to koliko je u tom trenutku imala godina, svake godine razveselio čokoladom. Sada Mila osjeća potrebu darivati druge i smatra da je 'njezin red'. Kako kaže, razveselila je nekoga poklonom, ali koga i čime točno, uz zagonetni smiješak odbila je otkriti.  'Obožavam vrijeme darivanja', poručila je na samom kraju.

Glumica i članica zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, Jelena Perčin, rekla nam je da se u njezinoj obitelji uvijek njeguje običaj obilježavanja darivanja za sv. Nikolu. Naravno, tako je bilo i ove godine. Jelena kaže da su jučer očistili čizmice i ostavili ih na prozoru. Dodaje, kako je njezina kći Lota već dovoljno odrasla i zna da poklone donose roditelji. Ipak, obitelj uživa u darivanju i namjeravaju nastaviti uživati u sitnicama poput ove. 'Volim njegovati tradiciju', objasnila je Jelena.
lavina | Author: 02.10.2017., Zagreb - U kinu Europa odrzana je premijera domaceg igranog filma Lavina. Jelena Percin. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Autor: A.G./A.S. Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL; Sanjin Strukić/PIXSELL; Društvene mreže (Instagram)

Komentari