Story radio
Početna Celebrity 5849 prikaza 06. prosinca 2018.

Sveti Nikola posjetio domove domaćih zvijezda

Instagram screenshot.

Mali znakovi pažnje izmamili su osmijehe na mnoga lica

Blagdan svetog Nikole, koji se obilježava 6. prosinca, jedan je od najomiljenijih svima, jer običaj čišćenja čizmica i darivanje malih znakova pažnje podjednako veseli i djecu i odrasle. Da drže do tradicije, pokazale su i domaće zvijezde koje su na Instagramu s obožavateljima podijelile kako kod njih izgledaju jutra nakon dolaska svetog Nikole.

Tako je Pamela Ramljek na Instagram storyju objavila fotografiju bijele i smeđe čizmice u kojima se nalaze zdrave poslastice, ali i dvije šibe. Tko je zaslužio šibu, a tko poslasticu nije odala, ali je svakako i Krampus osim sv. Nikole dio ove ljupke tradicije.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Doris Pinčić Rogoznica također je djelić atmosfere iz svojeg doma objavila na Instagramu, no u ulozi svetog Nikole našla se upravo ona zajedno sa suprugom Borisom. 'Jedan od ljepših životnih trenutaka... Kad ti postaneš sveti Nikola', napisala je Doris na fotografiju s čizmicama u koje pokloni nisu ni stali.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

'Moja čizmica će očito ostati prazna. Sv. Nikola je zaspao a nije navio sat' napisala je jedna od omiljenih voditeljica Marijana Batinić na fotografiju koju je podijelila na društvenim mrežama. Našalila se tako fotografirajući punu čizmicu svoje kćerke i svoju praznu, dajući do znanja svom suprugu da želi poklon za sv. Nikolu.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Sestre Ana i Lucija Zaninović tajkođer su se na Instagramu pohvalile dolaskom svetog Nikole. Iako su njihovi sinovi Toma i Ervin još premali da bi očistili svoje čizmice, sveti ih Nikola nije zaobišao već je i na njihova lica odlučio staviti osmijehe. Tim povodom ponosne majke objavile su fotografiju svojih sinčića kako sjede na trosjedu okruženi slatkim iznenađenjima.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Komentari