'Svi misle kako uzimam heroin'

Bila je ogorčena

Profimedia 

Bivši britanski supermodel Kate Moss nedavno je dala ekstenzivan intervju britanskim novinama The Sun, u kojem se, između ostalog, osvrnula i na glasine koje je prate gotovo dva desetljeća. Na vrhuncu slave bila je jednako poznata po kampanjama i revijama, kao i po broju skandala kojima je punila novinske stupce. Počevši od životnog stila, ispada u javnosti, kao i skandala s kokainom, ova 45-godišnjakinja se nikad nije pravila anđelom.

Kaže da je osuda javnosti postala najveća za vrijeme njezine veze s problematičnim Peteom Dohertyjem, pjevačem grupa The Libertines i Babyshambles, koji je bio ovisnik o heroinu, od čega se u nekoliko navrata pokušavao izliječiti. 'Bilo mi je strašno. Čitavo sam vrijeme razmišljala da ionako svi misle kako uzimam heroin, pa zašto ga ne bih i probala'. Sama Kate se prijavila u centar za rehabilitaciju 1998. gdje je tom prilikom provela pet tjedana na odvikavanju od alkohola. Tvrdi da je shvatila da na taj način više jednostavno nije moglo, i da joj je ta odluka zapravo spasila život.

Danas je u sretnoj vezi s modnim fotografom i potomkom njemačke plemenitaške loze, grofom Nikolaijem von Bismarckom, a navodno planiraju i svadbu idućeg ljeta.

Reagiraj
Komentiraj
Još iz kategorije