Story radio
Početna Celebrity 3551 prikaza 02. svibnja 2019.

'Svi misle kako uzimam heroin'

Profimedia.

Bila je ogorčena

Bivši britanski supermodel Kate Moss nedavno je dala ekstenzivan intervju britanskim novinama The Sun, u kojem se, između ostalog, osvrnula i na glasine koje je prate gotovo dva desetljeća. Na vrhuncu slave bila je jednako poznata po kampanjama i revijama, kao i po broju skandala kojima je punila novinske stupce. Počevši od životnog stila, ispada u javnosti, kao i skandala s kokainom, ova 45-godišnjakinja se nikad nije pravila anđelom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Moss Agency (@katemossagency)

Kaže da je osuda javnosti postala najveća za vrijeme njezine veze s problematičnim Peteom Dohertyjem, pjevačem grupa The Libertines i Babyshambles, koji je bio ovisnik o heroinu, od čega se u nekoliko navrata pokušavao izliječiti. 'Bilo mi je strašno. Čitavo sam vrijeme razmišljala da ionako svi misle kako uzimam heroin, pa zašto ga ne bih i probala'. Sama Kate se prijavila u centar za rehabilitaciju 1998. gdje je tom prilikom provela pet tjedana na odvikavanju od alkohola. Tvrdi da je shvatila da na taj način više jednostavno nije moglo, i da joj je ta odluka zapravo spasila život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Moss ⚓️ (@katemossphoto)

Danas je u sretnoj vezi s modnim fotografom i potomkom njemačke plemenitaške loze, grofom Nikolaijem von Bismarckom, a navodno planiraju i svadbu idućeg ljeta.

 | Author: Profimedia Profimedia.  

Komentari