Ivica i Janica Kostelić iskoristili su slobodno vrijeme kako bi uživali u krugu obitelji, a u njihovom društvu bila je i Ivičina supruga Elin te njihova djeca Leon i Ivan.

Janica se rijetko pojavljuje u javnosti, a kada ju vidimo, uvijek je vesela i nasmijana. Nakon što je završila svoju skijašku karijeru na samom vrhuncu, jer kako kaže, 'procijenila je da je to njen maksimum i odlučila je završiti karijeru', posljednjih se godina posvetila sebi i putovanjima koja se baziraju na ronjenju. Najviše je vesele nećaci, maleni Leon i Ivan, a upravo su oni bili razlog zbog kojeg je Janica bila vidno raspoložena.

'Nema tog lošeg dana ili raspoloženja koje oni ne mogu popraviti. Meni je dovoljan samo jedan pogled na Ivana da se satima smijem i uživam. Ivanovo rođenje uvelike je promijenilo cijelu obitelj. Isto tako, predivno je gledati Ivicu kako uživa u svom djetetu, koliko je ljubavi u njemu. Prije smo slušali, poput mnogih, koliko dijete može promijeniti osobu i pružiti ljubavi, a sada i sami to osjećamo', ispričala je svojevremeno bivša skijašica.  


Ivica je inače od 2014.godine u braku s bivšom islandskom skijašicom Elin, a svega godinu dana poslije rodio im se prvi sin Ivan. Maleni Leon na svijet je stigao 2016., a svojevremeno Elin je za Story izjavila kako je Ivica odličan otac. 'Klinci ga obožavaju i naravno koriste svo vrijeme kada su s njime da mu se, doslovno, popnu na glavu. Ne bih rekla da je Ivica strog, on zapravo čvrsto drži postavljenje granice, pa klinci znaju što smiju, a što ne. Rekla bih da im je definitivno autoritet, ali na divan način. Ivan i Leon ga naprosto obožavaju, a i on njih, naravno' rekla je.