O 29-godišnjem bosanskohercegovačkom nogometašu Ognjenu Vranješu sada zna i cijela regija, zahvaljujući seks skandalu sa srpskom pjevačicom Jelenom Karleušom. No, ono što mnogi ne znaju jest to da je Ognjen već nekoliko godina oženjen za Danijelu te bračni par ima i kćerku. Međutim, o njoj se ne zna puno osim da želi biti izvan estrade, a ovih dana je prati osiguranje jer se Vranješ boji za njihovu sigurnost.

U cijelom ljubavnom trokutu Karleuša - Tošić - Vranješ, najmanje se spominje prevarena i povrijeđena supruga Danijela Vranješ. Kako mediji pišu, nogometaša brak i obitelj nikad nisu sprečavali da 'živi momačkim životom', jer su sve mu afere bile javne. Ova s Jelenom nije mu prva.

Naime, prošlog ljeta se pisalo po srpskim medijima kako je nogometaš u vezi s pjevačicom Katarinom Grujić. 'Neko vrijeme su Katarina i Ognjen krili kako su skupa, a ona je u početku prekrivala njegovo lice na svakoj fotografiji. Ali kada je Karleuša vidjela kako se Ognjen i Katarina ljube, poludjela je. Napala ga je te rekla ako ne raskine s njom, neće je više čuti ni vidjeti', rekao je izvor za srpski Kurir.

'Vranješ nije želio izgubiti Jelenu. Čim je završio vezu s Grujićkom, obavijestio je Karleušu te su obnovili vezu. Harmonija je trajala sve do 3. siječnja, kada je Duško u Jeleninom mobitelu pronašao poruke s njegovim kolegom', nadodao je.

Nakon toga Danijela je predala papire i za razvod, no na kraju se ipak nisu razveli. Navodno je tada supruga bila neutješna te radila scene i bila jako potresena. Izvori bliski Danijeli za srpske medije su rekli kako je ona obiteljska žena koja nema dodirnih točaka s estradom te kako se ne želi petljati u takvo društvo i skandale.

O Danijeli se s druge strane ne zna puno. Vranješ ima svega nekoliko fotografija s kćeri na društvenim mrežama.