Zaruke Jennifer Lopez i Alexa Rodrigueza ne prestaju intrigirati javnost. Iako su se pojavila dva poprilično čvrsta dokaza da je Alex kontinuirano vara, Jennifer i Alex ne samo da ne komentiraju konkretne optužbe, već djeluju sretno i neopterećeno kao da se to njih ni najmanje ne tiče. Nedavno su viđeni u New Yorku gdje su papparazzi uočili i najsitnije detalje njihova odnosa. Alex nije skidao ruke s Jennifer, a u jednom trenutku ju je pred svima uhvatio za stražnjicu, što njoj nimalo nije smetalo.

'Ma je li moguće da mu dopušta ovo nakon što je vidjela one poruke?', pitaju se obožavatelji u komentarima, čudeći se otkud Alexu uopće ideja da vara ljepoticu poput Jennifer koja ga obožava.Što se zapravo događa, zasad nitko ne zna. Očigledno je samo da par i dalje pomno planira vjenčanje, a da je sve više onih koji ne vjeruju da će do toga i doći. 

Podsjetimo, prvo se javio bivši igrač bejzbola, Jose Canseco koji tvrdi da Alex vara Jennifer s njegovom bivšom suprugom, Jeesicom Cansecom. Osim toga, putem Twittera je uputio apel Alexu da s time prestane jer 'Jennifer to ne zaslužuje'. Vrlo brzo se javila i britanska Playboy zečica, Zoe Gregori koja je javnosti otkrila eksplicitne poruke koje joj je Alex slao neposredno prije svojih zaruka s Jennifer, a u kojima moli Zoe za seks u troje.