Suprug i ja očekujemo bebicu na ljeto. Jako se veselimo još jednom dječaku - otkrila je Mia Pauletić, supruga nekadašnjeg zamjenika ministra turizma, najmlađeg pobjednika ‘Kviskoteke’ te putopisca Roberta Pauletića kojem će to biti sedmo dijete. Nakon šestogodišnje kćerkice Pole koja je dobila ime po Južnome polu, Robertovoj avanturi života, te četverogodišnjeg Ivana, supružnicima koji su u braku od 2011. to će biti treće zajedničko dijete. Iako je 52-godišnji enigmat prije rođenja šestog djeteta izjavio kako bi volio imati sedmero djece, dvadeset godina mlađa supruga u šali je tada govorila kako će se za to njezin Robert morati snaći negdje drugdje. No pet godina poslije simpatična je Mia, na radost svih ukućana, ipak popustila i odlučila podariti sebi i obitelji još jednog mališana.

- Svi smo presretni, a uz nas su najsretniji naši mali ukućani. Bebu jedva čekaju sestre Laura i Pola te brat Ivano - ispričala je Splićanka koja iz prošlog braka ima jedanaestogodišnju kćer. Mia je trudna već šest mjeseci pa bi najmlađi Pauletić, za čiji je dolazak sve spremno, na ljeto trebao biti uz svoje najmilije. 

- Treća zajednička beba mog Roberta i mene ispunjava velikom srećom - rekla je Mia, koja priznaje da su dječaku već odabrali ime, ali zasad bi ga još voljeli zadržati za sebe. Mia i Robert vjenčali su se u srpnju 2011. nakon dvije godine veze, a prije nego što su postali par, bili su u brakovima i vezama u kojima su okušali čari roditeljstva. Robert je u prvom braku dobio sina, danas 27-godišnjeg Roka, a iz četrnaest godina duge veze sinove Vitu i Franka te kćer Rivu.

- Roko, Franko i Vito rodili su se a da to nisan vidija. Moran priznat, nije me nešto specijalno ni palilo da vidin krv, znoj, suze i pupčanu vrpcu. Svaki put bi lipo doša na gotovo, kad bi sinčić već bija opran i uredan. A ono kad bi prvi put uzima svoje sinove u ruke, to su mi bili najsritniji trenuci u životu, osjeća san se ka da me ciloga trese struja od sriće - napisao je Robert na svom blogu kad je prvi put prisustvovao rođenju svoje djece.

Tad je to bila kćerkica Riva, što je ponovio kad mu je sadašnja supruga rodila prvo dijete - kćer Polu. Tada je za domaće medije izjavio da je to bilo dramatično iskustvo, no da su ga medicinske sestre pohvalile jer je bio jedan od najmirnijih i najstaloženijih očeva tijekom porođaja. 

I dok se najmlađi sin ne rodi, Mia inače poznata po istančanom ukusu za modu uživa u proljetnim danima koje provodi u šetnjama s djecom, prijateljicama kao i voljenim suprugom pred kojim je na prvom spoju imala veliku tremu.

- Priznajem, bilo mi je to pomalo stresno. Razmišljala sam o tome što bi se njemu, kao poznatom avanturistu, moglo svidjeti i kako bih se ja tu mogla uklopiti. Pa sam odjenula, valjda prvi i zadnji put u životu, hlače i cipele Timberland. Dogovorili smo se za kavu i planirali sat vremena druženja, a na kraju smo na kavi bili više od četiri sata, već je pao mrak. Otad smo nerazdvojni - izjavila je Mia za Slobodnu Dalmaciju.