Nekadašnja manekenka i studentica međunarodnog poslovanja na visokoj školi Rochester Institute of Technology, 19-godišnja Tea Slavica, sprema za izbor za Miss Universe koji će se održati krajem travnja. Zanosna brineta na Instagram profilu navodi kako 'živi život po vlastitim pravilima', a profil joj je prepun atraktivnih fotografija ispod kojih dobiva mnogo komplimenata. Inače, Tea je uvijek i uz svog dečka, igrača Dinama i novog vatrenog reprezentativca, Brunu Petkovića, koji i sam niže uspjehe, a za Story.hr je otkrila koliko je Bruno podržava u velikom natjecanju te što sama očekuje od Miss Universe. 

'Ne smatram Miss Universe vraćanjem na modne piste već prilikom koja će mi pružiti novo iskustvo, a i dati priliku kako bih stekla dobra i korisna nova poznanstva. Iako djevojke često navode kako su se prijavile isključivo samo zbog novog iskustva, smatram da je svaka od nas svjesna da posjeduje neke karakteristike vrijedne pobjede. I to je u redu jer život bez cilja i vjere u sebe ne bi imao smisla', rekla nam je Tea. 

S obzirom na veliku konkurenciju, morali smo pitati Teu što misli, koje su njene kvalitete po kojima se izdvaja naspram ostalih kandidatkinja. 'Ne bih procjenjivala kvalitete koje me izdvajaju od ostalih djevojaka', govori nam te samozatajno dodaje kako mišljenje očekuje li pobjedu ili ne, ipak neće otkriti nego prepustiti sucima natjecanja za Miss Universe.

U svakom poslu pa tako i u ovom natjecanju, bitna je i podrška bližnjih s čime se slaže i simpatična Tea. 'Moji prijatelji, obitelj i dečko bili su mi uvijek podrška u svemu pa tako i prijavi za Miss Universe nije bila iznimka', iskrena je, a također nam je otkrila i da je Mia Pojatina njena najdraža domaća Miss. 

Tea očito jako dobro balansira između privatnih i poslovnih obaveza te studiranja i natjecanja za koje se priprema, a ističe kako fakultet ne bi trebao patiti zbog izbora za Miss Universe. 'Trudim se sve što radim u životu raditi maksimalno i dati najbolje od sebe, stoga vjerujem kako mi fakultet neće trpjeti zbog natjecanja', zaključila je.