Story radio
Početna Celebrity 3733 prikaza 12. srpnja 2018.

Svjetska zvijezda odgodila svoj koncert zbog utakmice s Hrvatskom

Profimedia.

Pjevač nije krio uzbuđenje zbog povijesne utakmice

Jedan od najpopularnijih svjetskih pop pjevača, Justin Timberlake poznat je i kao strastveni obožavatelj nogometa, a naročito je bio uzbuđen oko polufinalne utakmice Hrvatska – Engleska. 

No, budući da je pjevaču u terminu utakmice bio zakazan njegov koncert, učinio je nešto što je potpuno oduševilo njegove fanove. Naime, Timberlake je s O2 dvoranom gdje se održavao njegov koncert, dogovorio otvaranje nešto ranije, kako bi sa svojim obožavateljima mogao pratiti polufinalnu utakmicu Svjetskog nogometnog prvenstva. Između ostalog, zbog utakmice je odgodio svoj koncert na nekoliko sati kasnije, a kakve su mu reakcije bile na poraz Engleske za koju je navijao – nije poznato. Tijekom gledanja ove povijesne utakmice, Justin je istaknuo samo kako je jako 'napeto', a nakon toga na njegovim društvenim mrežama je uslijedilo zatišje. 

Inače, u videu u kojem je najavio promjenu oko održavanja koncerta, jasno je dao do znanja da želi da se 'Pehar vrati kući'. Justin je organizirao da po cijeloj dvorani budu postavljeni veliki ekrani na kojima će iz svakog kuta moći pogledati igru. 

Komentari