Kako njegujete kožu ljeti? Mijenjate li beauty rutinu?
Budući da sam prirodno tamnije puti uz iznimno osjetljivu kožu, ljeto za mene predstavlja apsolutnu promjenu kozmetičkih preparata. Pobornica sam pametnog izlaganja suncu i primjene prirodnih kozmetičkih proizvoda. Obavezno koristim zaštitni faktor za lice jer sam sklona pjegicama, koje zapravo obožavam. Za dobro jutro i laku noć priuštim licu i tijelu detaljno čišćenje i hidratiziranje, a nerijetko ga hranim i štitim kantarionovim uljem. Također, koristim kreme za lice od zelenog čaja i krastavca. Kad je o šminkanju riječ, ljeti se držim pravila ‘manje je više’ pa se u mojoj kozmetičkoj torbici mogu pronaći balzam za usne i mini korektor. Ljeto je za mene dovoljan tretman, to je doba u kojem sam rođena i ono me najbolje njeguje.

A kosu? Poznato je da sol isušuje kosu...
Svakih nekoliko dana kosu njegujem hranjivim maskama kako bi bila zaštićena od sunca i soli. Često na plažu ponesem regenerator u spreju s obzirom na to da mi je kosa prirodno valovita i u kombinaciji sa soli sklona petljanju. Tako spriječim potencijalne dreadlockse, a postignem pravi kovrčavi mekani morski look.

Mažete li se na plaži maslinovim uljem? 
Volim dodir maslinova ulja na koži jer je iznimno nahrani, ali ne nalazi se u mojoj torbici za plažu jer pčelice i mirisi postanu opasnost. Radije posegnem za balzamom od mrkve.

Postoje li trikovi kojima čuvate preplanuli ten? Idete li u solarij? 
Nisam pobornica solarija jer smatram da su zdravlje i higijena na prvome mjestu. A umjetno sunčanje u skučenom prostoru gdje je prolazilo tisuće ljudi, za mene nisu opcija. Boju hvatam životno - gdje god se krećem sunce me ljubi. I, eto, mene preplanule. Boju čuvam svakodnevnom hidratizacijom, nježnim tuširanjem i redovitim izlaganjem suncu. 

Sjećate li se najgore beauty pogreške koju ste napravili? 
Bilo je to tijekom tinejdžerskih dana, kad sam isprobavala svakakve proizvode, od najskupljih kremica do kupovanja kod bakica raznih krema i balzama. Time sam iritirala kožu te vodila borbu do potpunog stabiliziranja. Savjet mladim curama - tražite savjet stručne osobe za proizvod, a onda kada nađete ono što pogoduje vašoj koži, koristite to. Samo pravim proizvodima i zdravim načinom života možemo pridonijeti zdravoj i njegovanoj koži.

Što najviše volite naglasiti na licu?
Osmijeh i svježinu života. Privatno se vrlo malo šminkam pa su mi balzam za usne, korektor i maskara vrhunac. Ako me put odvede na neku svečanost, onda oči naglasim tušem i maskarom te nanesem prikladan ruž. Dodatni sjaj uvijek je dobrodošao. 

Kako pazite na liniju?
Liniju prije svega pripisujem genetskom kodu, ali i sportskom životu te prirodno reduciranoj prehrani. Vegetarijanka sam već 20 godina i vjerujem da me ta kombinacija spasila borbe s kilogramima. No lako se hvaliti linijom sa 27 godina. Veselim se sličnom intervjuu za dva desetljeća, pa ćemo vidjeti koliko sam pazila.