Story radio
Početna Celebrity 6705 prikaza 26. lipnja 2018.

Tajči nakon dugo vremena stigla u Hrvatsku

Instagram (Screenshot).

Legendarna glazbenica posjetila je rodnu zemlju

Tatjana Cameron Tajči nakon višegodišnjeg života u Americi ponovno je stigla u Hrvatsku. Talentirana ikona 80-ih odabrala je rutu koja joj omogućava da posjeti što više lokacija u Lijepoj našoj, ali i onih koje do nje vode. 'Mnogo je puteva koji vode do Hrvatske. Preferiram slijetanje u grad, gdje nakon cijelonoćnog leta mogu popiti šalicu savršenog cappuccina. Zato sam odabrala Veneciju', napisala je na Instagramu Tajči i tako najavila svoj dolazak u domovinu.

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Čim je stigla u Zagreb, Tajči se našla s nekim od najdražih ljudi koje nije vidjela jako dugo te se s njima uputila u avanturu po Zagrebu. Osim što je odmarala i uživala, Tajči je u naletu uzbuđenja i okončane nostalgije za Hrvatskom čak poželjela i zapjevati u metropoli. 'Kome se moram obratiti da dobijem dozvolu pjevati u zrinjevačkom paviljonu? Ili na pozornici na Trgu bana Jelačića. Mogla bih odraditi zaista zabavan koncert. Ipak, imam jednu od najpopularnijih zabavnih pjesama svih vremena', navodi Tajči uz smijeh te ne skriva svoje iskrene želje.

 

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

Tajči svoju je slavu na području bivše Jugoslavije stekla simpatičnim karakterom, vrckavom pojavom i nevjerojatnim glasom, a nakon što je doživjela vrhunac karijere u rodnoj zemlji, odselila je u Sjedinjene Američke Države gdje se udala i osnovala obitelj. Ipak glazbu nikada nije pustila te je nastavila pjevati i 'preko Bare', a ako je suditi prema komentarima njezinih obožavatelja, ni tamo nije ništa manje uspješna nego što je bila tu.

Komentari