Pjevačica Tatjana Cameron Tajči, ove je nedjelje trebala nastupiti u Mariji Bistrici i održati koncert duhovne glazbe, no budući da se tada održavalo finale Svjetskog nogometnog prvenstva, koncert je otkazan. Tajči je ovu situaciju iskoristila za jedan drugi nastup i to onaj pred mnogobrojnim navijačima, koji su se okupili na glavnog zagrebačkom trgu kako bi bodrili našu vatrenu reprezentaciju.

Tako je Tajči navijače počastila jednim od svojih najvećih hitova, 'Hajde da ludujem', koji su s njom svi euforično pjevali u glas, a zatim ih je raznježila emotivom izvedbom hrvatske himne, pri čemu su mnogima potekle i suze.

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)

'Ovako Hrvati pjevaju kada im srca kucaju kao jedno. Bilo je divno navijati za našu momčad, naše šampione s glavnog trga u Zagrebu', napisala je Tajči uz video koji je objavila na Instagramu.

Objavu dijeli Tajci (@tajcicameron)

Podsjetimo, nakon tri godine glazbenica je sa sinovima ponovno stigla u Hrvatsku na odmor. Čim je stigla u Zagreb, Tajči se našla s nekim od najdražih ljudi koje nije vidjela jako dugo te se s njima uputila u avanturu po Zagrebu.

Pjevačica je svoju slavu na području bivše Jugoslavije stekla simpatičnim karakterom, vrckavom pojavom i nevjerojatnim glasom, a nakon što je doživjela vrhunac karijere u rodnoj zemlji, odselila je u Sjedinjene Američke Države gdje se udala i osnovala obitelj. Ipak glazbu nikada nije pustila te je nastavila pjevati i 'preko Bare', a ako je suditi prema komentarima njezinih obožavatelja, ni tamo nije ništa manje uspješna nego što je bila tu.