Story radio
Početna Celebrity 2321 prikaza 04. rujna 2018.

Tajči će u listopadu nuditi duhovnu pomoć potrebnima

tajči

Domaća glazbenica organizira ture duhovnog čišćenja

Tatjana Cameron, poznatija kao Tajči, ponovno ulaže u uspjeh na temelju glasa, no ovaj put to ne uključuje samo pjevanje. Naime, ikona osamdesetih godina prošlog stoljeća nedavno je postala motivacijska govornica i certificirani life coach, a zahvaljajući novom zvanju, plavuša će sredinom listopada na kruzeru održati osmodnevni tečaj duhovne transformacije, a polaznicima će u sklopu transformacijskog krstarenja Jadranom omogućiti sudjelovanje na radionicama, seminarima i glazbenim performansima.

Također, nakon osam dana duhovne transformacije, svi polaznici dobit će priliku poći u Međugorje i tako 'okruniti' svoje duhovno postugnuće. 'Osam dana na luksuznom brodu s posjetom otocima, glazbom, sjajnom hranom, masažama uljem od lavande i dnevnim transformacijskim sesijama', piše na promotivnom letku krstarenja.

Tajci's Sea Cruise & Retreat from Tajci on Vimeo.

Osim toga, stoji i kako će onima koji se odazovu nagrađivana glazbenica, inspiracijska govornica i transformacijska trenerica pomoći nanovo otkriti kako živjeti život za koji su stvoreni. Cijena i pohađanje tečaja na letku nisu navedeni, a svi zainteresirani mogu je saznati na upit.

Komentari