Tatjana Cameron Tajči, nekada najpopularnija pjevačica domaćih prostora, Hrvatsku je zamijenila Amerikom, no život je nije nimalo mazio, pa je prošle godine ostala i bez supruga koji je nakon iscrpljujuće bitke s karcinomom pluća izgubio život. Ipak, u više je navrata dokazala da je pravi borac, a svoju je snagu, ali i talente prenijela i na svoju trojicu sinova. 

Tako je na Instagram profilu s obožavateljima podijelila kako su joj upravo djeca najveće blago, a posebna pažnja ovog je puta bila usmjerena na 15-godišnjeg sina Evana Amadeusa. Naime, Tajči je objavila kratak video i fotografiju Evanovog nastupa s orkestrom. Uz objave je napisala kako su mladi glazbenici nastupili nakon napornog dana ,no unatoč umoru, nisu se dali smesti.

'Neopisivo sam ponosna i uzbuđena zbog svoje djece! Moj 15-godišnji sin Evan Amadeus nastupio je s orkestrom i proizveli su prekrasnu glazbu. Glazbenici moraju biti jako predani i izdržljivi. Svakodnevno satima bruse svoje vještine, daju cijelo svoje srce u glazbu i rade na sebi iznutra kako bi njihovi umovi i srca ostali povezani s kreativnim izvorom', napisala je ponosna mama i dodala kako su svirali s ciljem prikupljanja novca u dobrotvorne svrhe.

Osvrnula se i na važnost podrške koju obitelj, ali i zajednica daje mladim glazbenicima te istaknula kako im se divi što unatoč silnom talentu ostaju skromni. Tajči osim Evana ima i 17-godišnjeg sina Dantea Xaviera te 12-godišnjeg sina Blaisea Ludviga, a dobila ih je u braku s pokojnim suprugom Matthewom Cameronom.

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on