Srpski pjevač, 27-godišnji Darko Lazić, i dalje plijeni pažnju medija zbog svog ponašanja i kontroverznih postupaka, a sada Glossy piše kako je otkriveno koga je pjevač volio i s kime je bio u vezi još prije braka sa 33-godišnjom pjevačicom Anom Sević. Doznaje da je Darko tada bio u vezi s djevojkom Draganom, s kojom je čak i planirao zajednički život. 

'Baš kad se zaljubio 'preko ušiju', Darko je prekinuo tu vezu. Nitko ne zna što se zapravo dogodilo, ali pretpostavljamo kako je do rastanka došlo zbog njezine ljubomore. Oni su bili baš zaljubljeni i sretni, ali je Darka počelo gušiti to što ga je Dragana stalno provjeravala i prigovarala za neke nebitne sitnice. Trudio joj se ne dati povoda za izljeve ljubomore. Često ju je vodio na svoje nastupe, bili su zajedno na Kopaoniku za Novu godinu, a skoro su i živjeli zajedno. Ali, puknula je i ta veza', rekao je poslije prekida veze 2013. godine njegov jako dobar prijatelj. 

Nakon što je prekinuo s Draganom, 27-godišnjak je nakon godinu dana upoznao Anu, s kojom je ušao u bračnu zajednicu, a i dobili su kćerkicu Lorenu. Ipak, i s njom je uslijedio prekid, a Darko je napokon pronašao ljubav sa 20-godišnjom Marinom Gagić koja će uskoro roditi i njihovo prvo dijete.